• https://api.whatsapp.com/send?phone=+905325177618
Ürün Gurupları
Silo Tartı Sistemleri
Loadcell & Strain Gauge Chip

Anasayfa


     ESİT HC BASMA TİPİ LOADCELL.

   
Ürün Kodu : ESİT Baskı Tipi Model HC
Üretici : ESİT TÜRKİYE
Ürün Özellikleri
HC yük hücreleri, bası kuvveti prensibi ile çalışan kolon tipi ağırlık ve kuvvet algılayıcısıdır. Endüstriyel ortamlarda yüksek kapasiteli elektronik
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
HC yük hücreleri, bası kuvveti prensibi ile çalışan kolon tipi ağırlık ve kuvvet algılayıcısıdır. Endüstriyel ortamlarda yüksek kapasiteli elektronik ağırlık ölçme uygulamalarında kullanılmak üzere geliştirilmiştir.

Alaşım çeliğinden gövdesi korozyona uzun süre dayanabilen özel boya ile kaplanmış olup IP65 sınıfında suya karşı tam korumalıdır. Çok yüksek hassasiyet gerektirmeyen yüksek kapasiteli test, kuvvet ölçme cihazları ve benzeri özel sistemlerde kullanılır.

Tank Tartı Sistemleri
Tank Tartı Sistemleri; tank, silo, bunker ve mikser içindeki malları tartarak ölçen sistemlerdir. Tanklara elektronik tartı uygulaması yapılarak içindeki mal miktarları ölçülebildiği gibi uzaktan izlenebilmekte, istenilen miktarlarda mal doldurulup boşaltılabilmektedir.

Sistem, tankın durumuna (silindir, köşeli, yatay, dikey gibi) ve ayak sayısına göre ve uygun kapasitede seçilen yük hücreleri, yük hücrelerinin aplikasyonu için montaj parçaları ve ölçümü yapacak bir ağırlık indikatöründen oluşur.

Tanklarda kullanılan Esit indikatör ve kontrol cihazlarının diğer endüstriyel cihazlara ve bilgisayarlara bağlanabilme özellikleri vardır.

Tankların doğru tartılabilmesi için yük hücreleri üzerinde hiçbir yere temas etmeden durması ve giriş çıkış boru bağlantılarının esnek elemanlar ile tartıyı etkilemeyecek şekilde yapılması gerekir. Silindirik tanklarda 3, dörtgen tanklarda 4 adet ayak olması tercih edilir, tank yapısının buna izin vermediği durumlarda 12 adede kadar ayağı olabilir.

Tankın tartılmasında kullanılacak yük hücrelerinin kapasitelerinin belirlenebilmesi için; tankın bir ayağına gelen yük hesabının yapılabilmesi gerekmektedir. Bu sebeple tankın gövde malzemesi, boş ağırlığı, tanka konulacak maksimum ağırlığı ve rüzgar etkisi durumunun bilinmesi gerekir.

Sistemin yapısına ve dış etkenlere göre tank tartı sistemlerinde 1/700 ile 1/3000 arasında doğruluk sınıfında ölçüm yapılmaktadır.

Tank tartı sisteminden alınacak bilgi, hemen tank yanına monte edilecek göstergeden dijital olarak izlenebilir, 0 – 10V / 4- 20mA analog çıkış veya dijital bilgiye çevrilerek uzak bir noktaya transfer edilebilir.

Tank Tartı Sistemleri gerektiğinde proje bazında oluşturulmaktadır. Esit’in kendi bünyesinde bulunan güçlü Ar-Ge kadrosunun oluşturduğu projeler, yine Esit fabrikalarında yapılan üretimle hayat bulmaktadır. Sistemlerde Esit’in ağır hizmete koşullarına uygun endüstriyel tartı aletleri ve tartı malzemeleri ile birlikte piyasadaki en kaliteli donanım kullanılmaktadır.

Teknik Özellikler;
Maksimum kapasite (Emax)kg200000
Hassasiyet sınıfı (OIML R 60 standartlarına göre)  
Maksimum bölüntü sayısı ()  
Minimum ölçüm aralığı ()  
Toplam hata%≤ ±0.5
Sıfıra dönüş hatası (DR)  
Minimum yük%Emax0
Aşırı yükleme kapasitesi%Emax200
Aşırı yan yükleme kapasitesi  
Kırılma kapasitesi%Emax400
Esneme (Emaxyükte)  
Maksimum uyarma gerilimi (Umax)V15
Kazanç (Cn)mV/V2mV/V
Yüksüz çıkış%Cn≤ ±1.0
Giriş direnciΩ385±20
Çıkış direnciΩ350±2
İzolasyon direnci≥500
Düzeltilmiş çalışma sıcaklığı aralığı°C-10...+40
Çalışma sıcaklığı aralığı°C-40...+80
Yük Hücresi malzemesi Çelik
Koruma sınıfı (EN60529 standartlarına göre) IP65
Kablo boyum13
Kablo dış çapımm8
Ağırlıkkg11.2
Paket ebatları / ağırlığıcm/kg25x25x17.5 - 12.2
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj